Reglement

Stoppen SK Vintercuper spilles etter NFFs lover og regler for gutter og jenter.

Alle kamper varer i 25 min uten pause. Finalen går som 2 x 20 min med 5 min. pause.

Regelen om 5 min utvisning ved gult kort gjelder ikke i denne turneringen. Hvis en spiller får rødt kort, soner denne spilleren automatisk neste kamp. En jury avgjør etter dommerens rapport om det skal sones flere kamper.

Det gis 3 poeng for seier og 1 for uavgjort.

Dersom to eller flere lag står med likt antall poeng etter seriespill, avgjøres innbyrdes plassering slik:

1.Målforskjell (differansen mellom scorede og innslupne mål)

2.Flest scorede mål

3.Innbyrdes oppgjør

4.Loddtrekning (i sekretariatet, og med lagledere)

Ved uavgjort etter fulltid i kvartfinaler og semifinaler avgjøres kampene på straffekonkurranse, hvor hvert lag har tre straffer hver. Står det fortsatt likt skyter man en og en straffe til en vinner er kåret.

Ved uavgjort etter fulltid i finaler avgjøres kampene med ekstraomganger på inntil 2 x 5 minutter. Det laget som scorer først i ekstraomgangene vinner. Står det fortsatt uavgjort etter ekstraomganger avgjøres kampene med straffesparkkonkurranse.

Før sluttspillet kan laget etterfylles med inntil 2-to spillere som ikke står på laglista fra før.

Det kan gis dispensasjon til å bruke samme keeper på flere lag i gruppespillet, hvis klubber med flere lag sliter i den posisjonen. Dette gjelder ikke i sluttspillet.

Jury og protester

Protester og tvister avgjøres av en jury bestående av tre medlemmer oppnevnt av Stoppen SK. Alle protester skal meldes skriftlig, senest 30 minutter etter kampslutt. Juryleder representerer Stoppen SK. I tillegg får juryen medlemmer fra to ulike gjestende lag. Juryens avgjørelser er endelige. Protestgebyr kr 200 leveres sammen med protesten. Gebyret blir refundert dersom protesten tas til følge.

Walk over

Hvis lag ikke møter klar til spill, innen 10 minutter etter oppsatt tid og ingen har meldt fra til sekretariatet om problemer gis det ”walk over” til det frammøtte lag. Ved ”walkover” settes resultatet i kampen til 3-0 Med godkjente problemer menes trafikk problemer, problemer med å finne veien til banen etc. Uansett må sekretariatet varsles før kampstart.